upoznajte naš talentirani i motivirani
tim.

Odvjetničko društvo Surić&Partneri d.o.o. sa sjedištem u Zadru, ima za cilj pružati sveobuhvatnu, kvalitetnu i efikasnu pravnu podršku prilagođenu interesima i potrebama svakog pojedinog klijenta.

Naš tim posluje sa domaćim i stranim klijentima, a uspješno pruža pravne usluge na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Imamo široko iskustvo u različitim granama prava, a naša područja rada obuhvaćaju pravni odnosi vezani uz nekretnine, zastupanje u postupcima stjecanja državljanstva Republike Hrvatske, stvarno i zemljišnoknjižno pravo, obvezno pravo, obiteljsko i nasljedno pravo, trgovačko pravo i pravo društava, upravno pravo, stečajni, kao i predstečajni postupci i postupci restrukturiranja.

Karlo Surić

odvjetnik/senior partner

Obrazovanje

Gimnazija Jurja Barakovića (1992-1996)
Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (1996-2002)
Pravosudni ispit (2005)

Jezici
hrvatski (izvorni govornik), engleski (napredno)

O meni

Karlo Surić je odvjetnik koji je pohađao Pravni fakultet na Sveučilištu u Zagrebu. Svoje bogato radno iskustvo u pravnoj struci započeo je kao odvjetnički vježbenik radom u Odvjetničkom društvu Marinović i partneri d.o.o. 2002. godine. Nakon položenog pravosudnog ispita upisao se u imenik odvjetnika i 1. rujna 2006. godine otvorio svoj samostalni odvjetnički ured, a kasnije i osnovao društvo koje danas nosi naziv Odvjetničko društvo Surić&Partneri d.o.o., a u kojem je stariji partner.

Ivona Stazić Malbaša

odvjetnica/junior partner

Obrazovanje

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar (2005-2009)
Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci (2009-2014)
Pravosudni ispit (2018)

Jezici
hrvatski (izvorni govornik), engleski (napredno), njemački (osnovno)

O meni

Ivona Stazić Malbaša je odvjetnica koja je pohađala Pravni fakultet na Sveučilištu u Rijeci, tijekom kojeg razdoblja je organizirala i sudjelovala u raznim volonterskim akcijama s naglaskom na humanitarni rad i povezivanje pravnog fakulteta s lokalnom zajednicom. Svoje radno iskustvo u pravnoj struci započela je u siječnju 2015. godine kao odvjetnički vježbenik u uredu odvjetnika Karla Surića u Zadru. Nakon položenog pravosudnog ispita upisala se u imenik odvjetnika te postala mlađi partner u društvu koje danas nosi naziv Odvjetničko društvo Surić&Partneri d.o.o. Zadar.

Ema Živković

odvjetnica

Obrazovanje

Gimnazija Jurja Barakovića u Zadru (2010-2014)
Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (2014-2020)
Pravosudni ispit (2023)

Jezici
Hrvatski (izvorni govornik), engleski (napredno)

O meni

Ema Živković je odvjetnica koja je pohađala Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studiranja je volontirala u Pravnoj klinici Pravnog fakulteta u Zagrebu i time stekla uvid u funkcioniranje pravnih instituta u njihovom socijalnom kontekstu te prvo iskustvo u pravnoj struci pružanjem besplatne pravne pomoći građanima u vidu pružanja općih pravnih informacija i izrade pravnih mišljenja. Svoje službeno radno iskustvo u pravnoj struci započela je u veljači 2021. godine kao odvjetnički vježbenik u Odvjetničkom društvu Surić&Partneri d.o.o. Zadar i od tada je dio našeg tima. Pravosudni ispit je položila u svibnju 2023. godine, te se u ožujku 2024.godine upisala u imenik odvjetnika

Hella Petani

odvjetnica

Obrazovanje

Gimnazija Franje Petrića (2011-2015)
Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (2015-2020)
Pravosudni ispit (2022)
Certifikat iz javne nabave (2022)

Jezici
Hrvatski (izvorni govornik), engleski (napredno)

O meni

Hella Petani je odvjetnica, koja je pohađala Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, tijekom kojeg razdoblja je ostvarila značajne uspjehe, kao što su sudjelovanje na međunarodnom natjecanju iz međunarodne trgovačke arbitraže „Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot, 2019./2020.“, na kojem je sa svojim timom osvojila nagrade poput Posebnog priznanja za najbolje pisane podneske tuženika (među najboljih 5% na svijetu) i Posebnog priznanja za plasman u najbolja 64 tima natjecanja (među najboljih 16% na svijetu), a naposlijetku i „Rektorovu nagradu za posebne natjecateljske uspjehe, 2020.“. Tijekom studija, Hella je bila demonstrator iz međunarodnog privatnog prava, a posjeduje i certifikat za razinu C1 iz engleskog jezika. Obavljala je praksu kao odvjetnički vježbenik u Odvjetničkom uredu Luka Mrkić, u Zadru te se nakon položenog pravosudnog ispita pridružila našem timu. U imenik odvjetnika se upisuje u ožujku 2024. godine.

Lovre Bubičić

odvjetnički vježbenik

Obrazovanje

Zadarska privatna gimnazija (2010-2014)
Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci (2014-2020)
Pravosudni ispit (2023)

Jezici
hrvatski (izvorni jezik), engleski (napredno)

O meni

Lovre Bubičić je odvjetnički vježbenik koji je pohađao Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci. Tijekom razdoblja studiranja bio je član Europske udruge pravnika (ELSA), te je u sklopu navedene udruge vršio određene funkcije i organizirao razne radionice, seminare, konferencije, study visit putovanja, ljetne pravne škole i slična događanja. Obavljao je pripravnički staž kao odvjetnički vježbenik u Odvjetničkom društvu Kotlar, Vidov & partneri d.o.o., te se nakon položenog pravosudnog ispita pridružio našem timu.

Suzana Ivković-Klinar

voditeljica ureda

Obrazovanje

Gimnazija „Sophie Scholl Gymnasium“ München, Njemačka (1979-1988)
Sveučilište u Zadru, Odjel za engleski jezik i književnost i odjel za francuski jezik i književnost (1988-1994)

Jezici
njemački (izvorni govornik), hrvatski (izvorni govornik), engleski (napredno), francuski (napredno)

O meni

Suzana Ivković-Klinar je po zvanju magistra engleskog jezika i književnosti i francuskog jezika i književnosti. Svoje osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje Suzana je završila u Njemačkoj, dok je studij pohađala na Sveučilištu u Zadru. Svoje bogato radno iskustvo započela je radeći u društvu Time Warner GMBH München, na odjelu za zaštitu autorskih prava, nastavila u društvu Tankerkomerc d.d. Zadar kao tajnica direktora, a potom i u bankarskim vodama u Hypo Alpe Adria banci d.d. (sada Addiko banka d.d.). Dio našeg tima postala je u veljači 2021. godine, od kada radi na mjestu voditeljice ureda.

Lovrenka Surić

administrativna tajnica

Obrazovanje

Gimnazija Vladimira Nazor (1999-2003)
Sveučilište u Zadru, Odjel za geografiju i Odjel za sociologiju (2003-2010)

Jezici
hrvatski (izvorni govornik), engleski (napredno), talijanski (osnovno)

O meni

Lovrenka Surić je po zvanju magistra geografije i sociologije, koja je pohađala Sveučilište u Zadru. Svoje radno iskustvo u započela je radeći u Zajednici udruga Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Zadarske županije, dok je svoj poslovni put nastavila radeći u medijskom sektoru, i to kao televizijska voditeljica na Gradskoj TV Zadar te radijska voditeljica na HRT Radio Zadar. Dio našeg tima postala je u siječnju 2015. godine, od kada radi na mjestu administrativne tajnice.

otkrijte naša područja rada.